Tuinbeheer voor particulieren

De pracht van een tuin groeit doorheen de tijd, tenminste als hij nauwkeurig onderhouden wordt. Uw eisen mogen hoog zijn, want van uw tuin moet u elke dag van het jaar kunnen genieten. Daarom dragen wij kwaliteit enorm hoog in het vaandel en tegelijk pleiten we voor een persoonlijke aanpak op maat van uw wensen.

Onze aanpak

Expertise

Hoveniersbedrijf D’Hollander gebruikt steevast hoogwaardige materialen en werkt samen met de beste boomkwekers. Bovendien zijn een grondige plantenkennis en correcte technische vaardigheden noodzakelijk voor een duurzaam resultaat.

Voor iedereen

Flexibiliteit is één van onze grootste troeven. U kan bij ons terecht voor een integrale opdracht, maar evengoed voor een afgebakende taak om uw lasten te verlichten. Dit kan gaan om een eenmalige tuinklus of een beurtensysteem, voor een omvangrijke of een bescheiden tuin. We stemmen uiterst nauwgezet af wat uw precieze wensen zijn.

Veelzijdigheid

Bovendien zijn wij multi-inzetbaar. Niet alleen op vlak van tuinonderhoud en beplanting, maar ook voor het plaatsen van een omheining, ongediertebestrijding, tuinaanleg, en alle andere denkbare opdrachten die het leven om en rond uw woonst optimaliseren. Vraag maar raak voor elke soort taak!

 Prijs-kwaliteit

Wij garanderen dit allemaal voor een correcte en gunstige prijs-kwaliteitverhouding. We bieden particulier tuinonderhoud voornamelijk aan volgens onze regietarieven. Ook voor speciale projecten maken wij uiteraard een vrijblijvende offerte op.

Extra informatie nieuwe aanmelding

Opgelet: neem tijdig contact op tijdens de drukste onderhoudsperioden (lente/zomer), want wij houden ons aan een strikt schema waarin onze vaste klanten reeds opgenomen zijn.

Interesse in tuinaanleg of tuinonderhoud?

Maak een afspraak!