Hebt u vragen of opmerkingen, gebruik het formulier hiernaast. We nemen spoedig contact met u op.

HOVENIERSBEDRIJF D’HOLLANDER WIM VOF

Pr. Thuysbaertlaan 11 – 9160 Lokeren
Mobiel: 0494/87.86.86
E-mail: [email protected]

Facebook Posts

Merci, Jens, om al zes jaar met veel enthousiasme prachtig groen werk te leveren bij ons Hoveniersbedrijf! #topcollega ... See MoreSee Less

View on Facebook

💧💧DENK AAN WATER💧💧De voorspellingen voor aankomende dagen geven extreme temperaturen aan. Op veel plaatsen is de grond al kurkdroog. Het is daarom erg belangrijk om (nieuw geplante) #bomen te helpen.

TIP: Geef in één keer een flinke hoeveelheid, in plaats van iedere dag een beetje. Gebruik bij voorkeur een gietrand zodat het water niet aan de zijkanten wegloopt maar goed in de kluit kan zakken. De bomen zullen u dankbaar zijn!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dit is de Bonte Monstera! De witte kleur gaat door de stengel en het blad. Deze groen-witte variant op de gatenplant gaat hard in onze winkel! Als je er nog eentje te pakken wilt krijgen haast je je best want ze zijn niet zo gemakkelijk verkrijgbaar. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Stel ons al uw vragen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jobs

We staan permanent open voor gemotiveerde tuinonderhoud medewerkers. Spontaan solliciteren kan door een email te sturen naar [email protected] met in bijlage jouw CV en een uittreksel uit het centraal strafregister.

BNI

D’Hollander Wim VOF is lid van BNI Puyenbroeck Lochristi in de beroepscategorie ‘Bloemist

Interesse om ons BNI-chapter te bezoeken? Neem dan gerust contact op via het bovenstaande formulier.

Meer informatie: